1 kommentar til “Goldfashion Lulu

 1. Siv Grønberg
  22. august 2019 på 19:01

  Heisann.
  Har du alt lovd bort eventuelle tisper du får i dette kullet?
  Har veldig lyst på en Golden jente, ei som kan få være med på fjellturer og fisketurer, ei som kan få nyte godt av det fine området vi har rundt huset, nå som vi endelig har flyttet fra byen og utpå landet.
  Vi er en familie på 4, det er 2 nesten voksne gutter, meg og samboeren min. Jeg er hjemmeværende, å dermed har jeg allverdens tid til å ta meg av ett nytt familiemedlem, så håper virkelig at dere vil ta oss i betraktning hvis det fødes en Goldenjente i slutten av August

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.